...tylko nietuzinkowi ludzie idą pod prąd...
sprobuj druciakiem,wczesniej odmocz toto...kiedys uzywalam,ale sie peknal i nie mam juz...
Offline
normalnym,nawet w Pennym maja...
Offline
Ja mam rzymski garnek od dawna. Po namoczeniu jak cos samo nie odejdzie nalepiej zwykla szczotka z plastikowym wlosiem, taka na raczce
W garnku robie sobie czesto gulasz z wolowiny: w ogole nie trzeba nic podsmazac najpierw na patelni, po 2-2.5 godzina otwierasz garnek i nikt nie odrozni, ze gulasz nie byl najpierw obsmazany na patelni
Offline
Ja dostałam rzymski garnek na prezent ślubny,więc ze 100 lat temu ...kiedyś widocznie ktoś (może ja?) coś w nim robił i było coś przypalonego na pokrywie.Ale przeprosiłam się z nim;pieczeń była super
Trzeba też pamiętać,by go do zimnego piekarnika wstawiać,bo pęknie.
Offline
taki garnek zawsze trzeby chyba przed uzyciem dobrze wymoczyc...?
kiedys dawno temu uzywalam,ale sie peknol i ni mam...
Offline