...tylko nietuzinkowi ludzie idą pod prąd...
toto przyjechalo z Grand Canaria?
tam pelno takich z tej masci sie kreci..oprocz normalnych szwuli i lesbijek oczywiscie..z calego swiata..
tam se upodobali i tam se lataja bodaj od lat..maja swoje knajpki i przebywaja wsrod swoich..dla normalnych turystow jako ciekawostka i owszem..i nikomu tam to nie przeszkadza..nie chce,to nie musze tam latac czy odwiedzach ich bary..i spoko..
Offline
https://unser-mitteleuropa.com/macrons- … tQG5zmFMwg
śmiać się czy płakać?
Offline
https://www.youtube.com/watch?v=L5ymlAuoVKk
Chory świat
Offline
Offline
tjjjaaa...dooopki sie im trzesa?czy teatru ciag dalszy...
Offline
Stary świat się rozpada. McDonald przegrywa proces.
McDonalds przegrywa prawną bitwę z szefem kuchni Jamiem Olivierem, który udowodnił, że jedzenie, które sprzedają, nie nadaje się do spożycia, ponieważ jest bardzo toksyczne. Szef kuchni Jamie Oliver wygrał bitwę z największym producentem śmieciowego jedzenia na świecie. Kiedy Oliver pokazał, jak robi się hamburgery, McDonalds ogłosił, że zmieni przepis. Według Olivera tłuste części mięsa są" umyte " wodorotlenkiem amoniaku, a następnie wykorzystywane do wyrabiania ciasta " mięsa do napełniania burgera.
Przed tym procesem, według prezentera, to mięso było już niezdatne do spożycia przez ludzi. Oliver, radykalny bojownik, który toczył wojnę z przemysłem spożywczym, mówi: mówimy o mięsie, które zostało sprzedane jako karma dla psów i po tym procesie podaje się ludziom. Poza jakością mięsa wodorotlenek amonu szkodzi zdrowiu. Oliver mówi o tym: " Proces różowego gówna ". Jaki zdrowy człowiek włożyłby kawałek mięsa przemoczonego wodorotlenkiem amonu do ust dziecka?
W innej swojej inicjatywie Oliver pokazał, jak powstają nuggetsy z kurczaka: Po wybraniu "najlepszych części " pozostałe: tłuszcz, granulki, chrząstki, wnętrzności, kości, głowa, nogi, podlegają skropleniu mechanicznemu. To eufemizm, którego inżynierowie używają w jedzeniu, potem ta różowa pasta krwi, jest dezodorowana, przebarwiona, reodoryzowana i odmalowana, uchwycona w melcocha farinacea i smażona, jest rehabilitowana w olejkach ogólnie uwodornionych, to jest toksyczne.
W USA Burger King i Taco Bell zrezygnowali z używania amonu w swoich produktach. Przemysł spożywczy wykorzystuje wodorotlenek amonu jako środek przeciwdrobnoustrojowy, co pozwoliło McDonaldowi na użycie w burgerach mięsa nienadającego się do spożycia przez ludzi.
Offline